BYD

ATTO3

Comfort

Rendelésre

BYD
ATTO3
Comfort

Induló befizetéssel: Havi nettó 195.990Ft

i
A BYD ATTO 3 tágas, elsőkerék-hajtású és tisztán elektromos kompakt crossover, modern megjelenéssel, magas technikai színvonalon és kiváló hatásfokkal. A modell a BYD csúcstechnológiás és kifejezetten elektromos autókhoz tervezett e-Platform 3.0 nevű padlóján fut. A BYD ATTO 3 tervezésekor az európai vásárlók igényei álltak a középpontban, így a modell stílusos és élvezetes, alapfelszereltsége pedig kiemelkedően gazdag. A kényelmesen, kulcs használata nélkül elérhető utastér tágas, tele innovatív és intelligens digitális technológiai megoldásokkal. A BYD ATTO 3 hatótávolsága 420 km (WLTP), ugyanakkor városi körülmények között akár 565 km megtételére is képes egyetlen töltéssel.

Havi díjban foglalt szolgáltatások

Teljes körű
karbantartás

Téli-, nyári
gumiabroncs

Assistance
szolgáltatás

Online
ügyintézési rendszer

Vonatkozó adók

Biztosítási csomag

Indikatív ajánlat

Az ajánlott ár tájékoztató jellegű, és az aktuális importőri ár alapján történő számításon alapul. Amennyiben a gépjármű vételára változik, vagy változás áll be az adókban, környezetvédelmi szabályozásban vagy kamatkörnyezetben, a havi díj módosulhat.
Kérjük szíves megértését és együttműködését ebben az aktuális helyzetben.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Válassza ki az Önnek megfelelő kondíciót, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk Önnek, csupán néhány perc alatt, ingyenesen!

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.

Vállalkozás adatai

Személyes adatok

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.