Szolgáltatásaink

A céges autók napi ügyeinek kezelésében dedikált flottaszakértőnk segíti.

Intézzük a kötelező vagy meghibásodás miatti szervizeket, a baleseti kárrendezést, a biztosításokat, az átmeneti bérautót vagy a szezonális gumicserét, illetve az egyedi Ügyfél igényeket is.

Teljeskörű operatív lízing:

A teljes körű operatív lízing olyan lízing típus, amely a finanszírozás mellett a gépjárművek teljes menedzselését is magában foglalja. A lízingszerződés tartalmazza a kamatokat és az amortizációt, a teljesítményadót és cégautó adót, az ügyintézés költségeit, a javítással, karbantartással és gumikkal kapcsolatos költségeket, valamint a biztosítást.

A tartós bérlet (operatív lízing) szolgáltatás előnyei:

Az operatív lízing konstrukciónak részben pénzügyi indokai vannak, ugyanakkor a tartós bérleti szolgáltatás (operatív lízing) nem pusztán erről, hanem azokról a minőségi kiegészítő szolgáltatásokról is szól, melyek nem csak költséghatékonnyá, de igazán kényelmessé is teszik ezt a megoldást.

A tartós bérlet (operatív lízing) pénzügyi előnyei:

A tartós bérleti szolgáltatás számos általános pénzügyi előnnyel bír.

Elszámolható bérleti díj: Tartós bérlet esetén a teljes bérleti díj elszámolható költségként. Ha operatív lízing konstrukcióban bérli céges gépjárműveit, akkor a személygépjárművek bérleti díjának ÁFÁ-ja visszaigényelhető az üzleti használat arányában, a jogszabályi előírások betartása mellett.

Elszámolható fenntartási költségek: A fenntartási költségek – például a szervizdíj, a biztosítás, az évszaknak megfelelő karbantartás – ugyancsak elszámolhatóak, ezeket ugyanis a bérleti díj tartalmazza.

Felszabaduló tőke: Az is a vállalatok gazdálkodását segíti, hogy a tartós bérletet választva felszabadul az a tőke, amit a társaságok egyébként cégautók vásárlására fordítottak volna.

Költséghatékony flottamenedzsment: Nem kell plusz erőforrást szánni a flotta karbantartására, üzemeltetésére sem – a tartós bérleti szolgáltatásához kötődő flottakezelés ezt a terhet is leveszi az Ön válláról. Cégünk a flottakezelés kapcsán minden részletre kiterjedő szolgáltatást nyújt.

Egyedülálló kedvezmények:

A FleetHub Kft jelentős flottavásárlóként, komoly kedvezményt tud elérni a gépjármű márkakereskedőknél és importőröknél. Ezek a kedvezmények mind a gépkocsi vételárára, mind a szervizdíjakra, mind pedig a kiegészítőkre – például a gumiabroncsokra – vonatkoznak, melyeket a hosszú távú együttműködés keretében átad ügyfeleinek.