BYD

DOLPHIN

Comfort

Rendelésre

BYD
DOLPHIN
Comfort

Induló befizetéssel: Havi nettó 180.990Ft

i
Az agilis, sokoldalú, tisztán elektromos hajtású, kompakt DOLPHIN a BYD „óceánok inspirálta” sorozatának modellje, feltűnő formavilággal. A vezető formamotívum ebben az esetben a delfin volt, hiszen intelligens, játékos és barátságos állatként fogalmi szinten is az elektromos mobilitás tisztaságához és okos megoldásaihoz köthető. A modell a csúcstechnológiás és kifejezetten elektromos autókhoz tervezett e-Platform 3.0 nevű padlóján fut. Akkumulátor kapacitástól függően a DOLPHIN hatótávolsága akár 427 km is lehet (WLTP). Az aktív és passzív biztonsági felszerelések listája is különösen hosszú, tehát a teljesítmény és a biztonság kéz a kézben jár, mely intelligens vezetői asszisztensrendszerek által is meg van támogatva.

Havi díjban foglalt szolgáltatások

Teljes körű
karbantartás

Téli-, nyári
gumiabroncs

Assistance
szolgáltatás

Online
ügyintézési rendszer

Vonatkozó adók

Biztosítási csomag

Indikatív ajánlat

Az ajánlott ár tájékoztató jellegű, és az aktuális importőri ár alapján történő számításon alapul. Amennyiben a gépjármű vételára változik, vagy változás áll be az adókban, környezetvédelmi szabályozásban vagy kamatkörnyezetben, a havi díj módosulhat.
Kérjük szíves megértését és együttműködését ebben az aktuális helyzetben.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Válassza ki az Önnek megfelelő kondíciót, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk Önnek, csupán néhány perc alatt, ingyenesen!

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.

Vállalkozás adatai

Személyes adatok

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.