BYD

SEAL

Design

Rendelésre

BYD
SEAL
Design

Induló befizetéssel: Havi nettó 248.990Ft

i
A tisztán elektromos hajtású, sportos, középkategóriás, négyajtós BYD SEAL, a márka “óceánok inspirálta” sorozatának tagja, mely magas szintű kényelemmel és praktikummal párosul, miközben a gazdag felszereltség és a karosszéria méretei kiválóan igazodnak az európai vásárlók igényeihez. A BYD SEAL számos technológiai elsőséggel is büszkélkedhet, s ebből származó előnyei határozottan kiemelik versenytársai közül. A SEAL a BYD csúcstechnológiás és kifejezetten elektromos autókhoz tervezett e-Platform 3.0 nevű padlóján fut. Ugyanakkor az első modell, amely a BYD fejlett járműszerkezetbe integrált (CTB) akkutechnológiáját is használja. Ez komoly előrelépést jelent a biztonság, a torziós merevség, a térkihasználás és a menetteljesítmények terén is. A SEAL-hez kétféle nagyteljesítményű hajtáslánc választható, és hatótávolság elérheti az 570 km-t (WLTP).

Havi díjban foglalt szolgáltatások

Teljes körű
karbantartás

Téli-, nyári
gumiabroncs

Assistance
szolgáltatás

Online
ügyintézési rendszer

Vonatkozó adók

Biztosítási csomag

Indikatív ajánlat

Az ajánlott ár tájékoztató jellegű, és az aktuális importőri ár alapján történő számításon alapul. Amennyiben a gépjármű vételára változik, vagy változás áll be az adókban, környezetvédelmi szabályozásban vagy kamatkörnyezetben, a havi díj módosulhat.
Kérjük szíves megértését és együttműködését ebben az aktuális helyzetben.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Válassza ki az Önnek megfelelő kondíciót, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk Önnek, csupán néhány perc alatt, ingyenesen!

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.

Vállalkozás adatai

Személyes adatok

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.