Lexus

ES 300h

Rendelésre

Lexus
ES 300h

Induló befizetéssel: Havi nettó 291.990Ft

i
Merész, provokatív megjelenésével a Lexus ES 300h félresöpri a felső középkategóriás limuzinokról alkotott előítéleteket. A kupés vonalvezetésű karosszéria olyan utasteret rejt, amelynek térkínálata és kifinomultsága egy zászlóshajó belső terét idézi. A célunk az volt, hogy tovább tökéletesítsük az ES minőségét, emellett pedig új értékeket is kínáljunk Ügyfeleinknek. Finomítottuk és modernizáltuk az ES elegáns stílusát.Arra törekedtünk, hogy az autó egyenletesen is kiszámíthatóan viselkedjen, minden helyzetben precízen követve a vezető utasításait. Tapasztalja meg az egyedülálló Lexus ES öntöltő hibrid hajtását!

Havi díjban foglalt szolgáltatások

Teljes körű
karbantartás

Téli-, nyári
gumiabroncs

Assistance
szolgáltatás

Online
ügyintézési rendszer

Vonatkozó adók

Biztosítási csomag

Indikatív ajánlat

Az ajánlott ár tájékoztató jellegű, és az aktuális importőri ár alapján történő számításon alapul. Amennyiben a gépjármű vételára változik, vagy változás áll be az adókban, környezetvédelmi szabályozásban vagy kamatkörnyezetben, a havi díj módosulhat.
Kérjük szíves megértését és együttműködését ebben az aktuális helyzetben.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Válassza ki az Önnek megfelelő kondíciót, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk Önnek, csupán néhány perc alatt, ingyenesen!

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.

Vállalkozás adatai

Személyes adatok

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.