Mercedes-Benz

CLA 200

Rendelésre

Mercedes-Benz
CLA 200

Induló befizetéssel: Havi nettó 254.990 FtFt

i
Az új CLA Coupé külső megjelenése. Az új Mercedes-Benz CLA Coupé kiemelkedő külső felszereltségelemei automatikusan vonzzák a tekintetet: új első lökhárító, új hátsó lökhárító és új keréktárcsadizájn – mindez tökéletes összhangban, elegáns kupésziluett alatt, négy keret nélküli ajtóval, mostantól új, Spectral Blue metálfényezéssel. Az új CLA Coupé belső tere. Avantgárd tervezésű térarchitektúrájával és rendkívül modern kezelőelemeivel az új Mercedes-Benz CLA Coupé belső tere lenyűgöző. Az MBUX multimédia-rendszert magában foglaló, átfogó szériafelszereltségen túl a Progressive és AMG felszereltségváltozatokban különböző elemek, például az új multifunkciós sportkormány, az ülések vagy a kárpitok is testreszabhatók.

Havi díjban foglalt szolgáltatások

Teljes körű
karbantartás

Téli-, nyári
gumiabroncs

Assistance
szolgáltatás

Online
ügyintézési rendszer

Vonatkozó adók

Biztosítási csomag

Indikatív ajánlat

Az ajánlott ár tájékoztató jellegű, és az aktuális importőri ár alapján történő számításon alapul. Amennyiben a gépjármű vételára változik, vagy változás áll be az adókban, környezetvédelmi szabályozásban vagy kamatkörnyezetben, a havi díj módosulhat.
Kérjük szíves megértését és együttműködését ebben az aktuális helyzetben.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Válassza ki az Önnek megfelelő kondíciót, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk Önnek, csupán néhány perc alatt, ingyenesen!

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.

Vállalkozás adatai

Személyes adatok

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.