Mercedes-Benz

EQA 250

EQA

Rendelésre

Mercedes-Benz
EQA 250
EQA

Induló befizetéssel: Havi nettó 301.990Ft

i
Az EQA külső megjelenése. Tudjon meg többet az EQA Progressive kiviteltől AMG Line-ig terjedő három felszereltségváltozatának kiemelkedő külső designelemeiről! Ismerje meg az olyan további kiemelkedő elemeket is, mint a LED-es fénycsíkkal ellátott Black Panel hűtőmaszk, a panoráma napfénytető vagy a LED-es nagy teljesítményű fényszórók. Az EQA utastere. Tudjon meg többet az EQA belső különlegességeiről. Egyénre szabhatja az utasteret, például a hangulatvilágítással és a különböző díszítőelemekkel. A komfortülések és a multifunkciós sportkormány különösen kényelmessé teszik az utazást. Az egyes felszereltségi szintek mellett olyan opcionálisan elérhető felszereltségek közül is választhat, mint az Electric Art vagy az AMG Line.

Havi díjban foglalt szolgáltatások

Teljes körű
karbantartás

Téli-, nyári
gumiabroncs

Assistance
szolgáltatás

Online
ügyintézési rendszer

Vonatkozó adók

Biztosítási csomag

Indikatív ajánlat

Az ajánlott ár tájékoztató jellegű, és az aktuális importőri ár alapján történő számításon alapul. Amennyiben a gépjármű vételára változik, vagy változás áll be az adókban, környezetvédelmi szabályozásban vagy kamatkörnyezetben, a havi díj módosulhat.
Kérjük szíves megértését és együttműködését ebben az aktuális helyzetben.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Válassza ki az Önnek megfelelő kondíciót, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk Önnek, csupán néhány perc alatt, ingyenesen!

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.

Vállalkozás adatai

Személyes adatok

* A feltüntetett ár az induló befizetéses lízing konstrukcióra vonatkozik, a nettó finanszírozási érték 20%-ának szerződéskötéskor történő befizetésével.